Meny Stäng

ÅLANDS SYDLIGASTE BYGGHANDEL

När man tänker på det är det rätt fantastiskt att lilla Kökar har en egen bygghandel! Vi har lyckats kombinerat vår egen verksamhet där vi har behov av lagerhållning med en butik för er skull, visst är det bra! Handla lokalt och ge stöd till lokala arbetsplatser.

SORTIMENT

Med en bred bas och kunskap om vad som efterfrågas erbjuder vi det ni kan tänkas behöva både planerat och oförutsett. Hos oss hittar ni järnvaror, virke, fönster, dörrar, båtar och mycket mer! Vi tar hem de varor ni har behov av.

SERVICE

Sakkunnig personal hjälper er med att välja rätt produkt. Låna vår släpvagn om ni inte har någon egen. Vi kan också ordna hemleverans vid behov.

PRISPOLICY

Vi arbetar efter att hålla så låga priser som möjligt och söker konstant efter lägre priser för er skull. Mycket av de produkter vi har håller vi samma pris på som till exempel i Åbo. Detta gör vi för att Kökar ska växa.

JÄMFÖR PRISET!

Har ni hittat en specialprodukt ni vill ha? Fråga oss vad vi kan erbjuda för pris på den varan. Kanske blir det till och med billigare via oss? Och så blir det smidigare att avhämta det från oss än att ordna transporten själv!

TÄNK PÅ MILJÖN!

Vi handlar så långt det går med lokala produkter från Åland och Finland vilket ger mindre miljöpåverkan. Ett bra miljötänk är också en vara med hög kvalité som håller länge vilket är billigare i slutändan, vi eftersträvar den bästa lösningen för ditt behov!

Tar ni släpvagnen på färjan för att hämta plankor? Bilen drar mer bränsle, Färjan kan ta ut en bil mindre på bildäck och andelen fartygsbränsle per resenär blir högre. När vi tar ut varor i parti blir det mindre miljöpåverkan. Genom att handla lokalt bidrar ni till minskade utsläpp och uppehåller samtidigt antalet arbetsplatser på Kökar!

 

VÄLKOMMEN!

Välkommen på besök till oss!